ETT GOTT NYTT ÅR!

…till alla er underbara supermammor och superpappor som har förgyllt mitt år. Tack för alla mail, alla bloggkommentarer och för att så många köper och läser och lånar ut mina böcker till sina kompisar. Speciellt tack för filmen på gapskrattande Sara i Peru!
(Här är en länk till filmen: http://gunnar.se/video/sara.mov )

Den största händelsen 2005 var naturligtvis att vi fick en vacker, begåvad liten son, Movitz och jag uppgraderades därmed till Tvåbarnsmamma.
Under året har jag skrivit 24 kolumner i Metro, i september kom min andra bok ”Från fuskmamma till supermamma” ut och jag medverkade i ”Sköna bröst”, som säljs av Lindex till förmån för bröstcancerfonden. 

Nästa år är inga nya barn inplanerade, dock två nya böcker.
I mars släpps ”Tjocka tanten rockar fett”, om mitt liv som ständig viktpendlare och vågmissbrukare – och numera även tant. En bok, som också bygger på en mycket, mycket hemlig blogg.
Som en liten nyårspresent till er så får ni en exklusiv inbjudan att tjuvtitta:
http://www.tjockatanten.se

Och så, till hösten, kommer den stora romanen, en självbiografisk berättelse om min uppväxt som alkoholistbarn. Den är skriven i blod och tårar  – och jag kan bara önska att den hjälper något barn därute som har det lika svårt just nu.

Fyra böcker på tre år, det är ju inte riktigt klokt! Livet tar en på sådana underliga resor ibland. Hoppas att ni också vågar uppfylla någon av era drömmar 2006.

Superkramar från Hillevi