Skärpning alla snorföräldrar!

”Jag och mina kollegor har börjat med en ny grej. Så fort vi snytit ett barn lägger vi näsduken i jackfickan, eller i barnets låda. Sen kan föräldrarna se hur ofta vi snyter barnen. Det är så fult gjort av vissa föräldrar. De snyter barnen helt rena precis innan de stiger innanför dörren, sen lämnar de barnet och när de gått igen tar det väl tio sekunder så rinner snoret igen. Man är inte frisk när man behöver snytas varannan minut!!! Barnen går runt och är ledsna och hängiga och orkar inte med. Det måste vara jättejobbigt att vara ett och ett halvt år och inte förstå vad det är som är fel, bara att alla andra orkar med men inte man själv. Och sen kan de inte somna på vilan för att de är för snoriga, och då blir de förstås ännu tröttare på eftermiddagen. Man vet inte vad man ska göra.”
(Ur Soffans blogg, en förskolelärare på marsch mot knäppa föräldrar)