Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Apropå julstress – Hillevi Wahl

Apropå julstress

”Det är något skumt med tiden före jul. Det är som om vi tror att allt ska ta slut vid jul och vi måste hinna färdigt. Färdigt med vad vet vi inte riktigt men allt ska vara polerat och fint tills dess. Möten och avstämningsträffar. En lunch här och ett litet möte där, en liten anspråkslös vardagsmiddag, en drink efter jobbet, glögg, glögg, och glögg eller bara en liten fika. Alla som man någonsin haft en relation till ska man träffa och ”stämma av med” före julledigheten samtidigt som allt arbete ska vara klart. Jag drömmer att jag har konsert men glömt skriva texten till låtarna och står där och svamlar och spelar på en bas som bara har en sträng.”
(Ur Eva Dahlgrens bok Hur man närmar sig ett träd. En mycket tänkvärd bok. Bra julklapp.)