Extremt kul på Östermalms IP på lördag!

DSC 0257

Nu är det äntligen dags! På lördag, 11 januari, kommer Extremt kul-turnén med ett gratis prova-på-pass till Östermalms IP i Stockholm. Tiden är 09.00-11.00.
Det blir en kort föreläsning om boken Extremt kul och hur man hittar sin egen träningsglädje av Hillevi Wahl. Därefter kör vi Nordic Military Training, utomhus i 75 minuter.
Ta med oömma kläder – handskar! – lite envishet och gärna ett gott humör. Det här blir extremt kul! Ju fler som kommer desto roligare får vi. Du behöver inte ha tränat någonting innan. Alla kör på sin egen nivå.
Läs mer om Nordic Military Training här.
Här kan du anmäla dig direkt.
Välkommen!

DSC 0082

2 kommentarer

Hej Hillevi!
Jag var igår på prova på och tyckte det var jättekul. Jag tillhörde nog en av dom som var mest otränade och utan teknik. Men efter jag hört dig berätta din resa så har jag bestämt mig för att fortsätta. Vill gå en gång i veckan under vardagarna och gärna på lördag morgon. Vill gärna fortsätta gå på lörd morgon och ett pass på under vardagarna. Hittar inget på lördagar förutom för gröna och röda västar.
Tack snälla för boken.
Mvh Anki

Hej Anki!
Vad härligt att du tyckte att det var roligt och blev inspirerad av mig. Visst är det märkligt men fantastiskt att en helt vanlig människa som jag kan inspirera så många. Det kommer du också säkerligen att göra, när du börjar träna. Det är som ringar på vattnet, och det gör mig så glad. För man mår så bra i själen av NMT.
Angående lördagar så finns det inget sådant pass, för nybörjare nu.
Men jag håller med om att det borde finnas.
Så jag lobbar lite inom NMT och ser om vi kan få till några lördagspass för rookisar.
Heja dig!