Bokjulkalendern: 3 december

Vad vore livet utan en rejäl kladdkaka då och då? Som ni säkert vet försöker jag dra ner på sockerätandet i familjen. Men jag menar också att de dagar man har bestämt sig för att fira att det är lördag eller att bara det faktum att man har begåvats med en härlig familj eller fina vänner – då ska man också se till att njuta så mycket det bara går. Kladdkakornas och livsnjutningens mästare måste vara Emma Hamberg och Anette Rosvall. Kolla, man blir glad bara av omslaget!

Kladdkakaomslag

Titel: Världens bästa kladdkakor
Av: Anette Rosvall och Emma Hamberg
Förlag: Semic
Cirkapris: 119 kronor
Kategori: Receptbok

Vi älskar kladdkakor! Och det allra bästa är att vem som helst kan skapa ett riktigt mästerverk – ung som gammal, nybörjare som proffs.
I den här boken gräver Husmorsorna Emma Hamberg och Anette Rosvall sig in till kladdkakans innersta väsen. Deras allra bästa recept finns samlade i en enda stor hyllning till detta lättbakade mästerverk. Mörkaste choklad, lättaste hallon, fylligt av rom, krispigt av nötter, förföriskt av apelsin, mystiskt av rosenvatten – nej, det finns faktiskt inga gränser för hur en kladdkaka kan smaka.
Dessutom kan du njuta av ”Den vidunderliga sagan om kladdkakan”, göra testet ”Vilken kladdkaka är du?” och få reda på hur du gör en kladdkaka à la Kafka eller Kristina Lugn.

Här kan du köpa boken på Bokus.
Här kan du köpa boken på Adlibris.