Visst kan man shoppa sig lycklig!

Åtminstone om man går till Nettan och b.young i Norrtälje. I dag var jag där och tokshoppade. Och återigen, det är inte klokt att man kan känna sig så snygg ett provrum! Tack Bästa Annette Göthlin!

IMG 6037

IMG 6039

IMG 6041

IMG 6048

IMG 6051

IMG 6057

IMG 6061

IMG 6073

IMG 6082

IMG 6106

IMG 6127

IMG 6101
IMG 6118

2 kommentarer

Kul att du hittat nya kläder som du gillar. Utan att 
på något sätt vilja ta ifrån dig glädjen över det vill jag bara säga – man ser ju att du har en jättefin figur, dölj den inte bakom stora tröjor! Den första tröjan/koftan är alldeles för stor och bylsig för dig. Jag får en känsla av att du tror att du är större än du är och att du är van vid större, löst sittande tunikor. Och det funkar också, tunikan på den tredje klädbilden, den som är mönstrad och båtringad, klär dig jättefint. Du passar i enkla modeller som den och just båtringning är väldigt klädsamt på dig. Men våga prova något mer figurnära – du är som sagt jättefin och har inget att dölja! Kolla in Trinny och Susannah på onsdagarna! Hoppas att du inte tar illa upp, jag vill bara säga att du är fin och inte har något att dölja.

Varma hälsningar Julia

Haha. Du anar inte vad som finns under tröjorna, förstår jag. Jag trivs jättebra i Nettans kläder.