Om kunder som skriker

Ja, det är inte helt lätt att jobba på kundtjänst heller. Det förstår man av den här kvinnans kommentar:

”Jag jobbar på kundservice. Köerna är ju självklart jobbiga för oss också. Man blir stressad och försöker jobba snabbare så att kunderna ska slippa vänta. När något är fel på våra tjänster eller dylikt, då kan man få stå ut med mycket. Till exempel kunder som som skriker på en, som kallar en inkompetent osv.
Jag har både varit den som ringer till kundstjänst och den som jobbar på kundtjänst och jag förstår båda parterna. Själv tycker jag att det är företaget/organisationen som måste ta tag i problemet med köer – anställ fler! Det finns alltid mycket som kan förbättras i en organisation. Och till något helt annat – jag gillar din blogg! =)
Sign. Jobbar på kundtjänst.”