Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Barnbilder på facebook? – Hillevi Wahl

Barnbilder på facebook?

Hur tänker du kring barnbilder på facebook? Expressen ringde upp mig och ställde frågan. Det finns tydligen en insticksfil som heter unbaby.me att ladda ner om man är trött på bilderna. Personligen är jag dock mer trött på alla Deepak Chopra-citat eller ännu värre – nallebilder som kvinnor över 50 gödslar över facebook. Vad handlar det om? Har de gått i barndom?
Nå i alla fall. Jag svarade så här:

”Jag är stolt över min familj och barnen gillar att synas när de har gjort något bra. Men jag lägger aldrig ut något om barnen säger nej och tänker extra mycket på att de har kläder på sig och att inte bilden ska kunna uppfattas som kränkande.”

Det blev så här i tidningen:

Barnbilderexp