Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Dagens outfit från Nettan – för jobb och hemmamys – Hillevi Wahl

Dagens outfit från Nettan – för jobb och hemmamys

IMG 1588

”Du kan väl ta lite kort så jag får se hur kläderna ser ut på dig”, utbrast Nettan när jag schwishade ifrån hennes b.young-affär med fyra (!) jättestora kassar med kläder härom veckan. För jag shoppar ju kläder som om jag var på uppdrag med insatsstyrkan. ”I’m going in!”, liksom och sedan bara tjoff-tjoff-tjoff, så är jag klar.
Stackars Nettan, min personal shopper och vän, som hittade mig på facebook och som är den enda som får mig att gilla att handla kläder. För hon vet precis vad jag är snygg i och vad jag gillar att ha på mig. På jobbet och hemma. I morse hade jag en föreläsning på Talarforum och då var det den orangea pingvinärmen som åkte på (se ovan). Med spetslinne och stretchjeans. Till och med halsbandet har jag köpt hos Nettan.
Och när jag kom hem och slappade blev det genast de nya favoriterna, baggyjeasen och en fin t-shirt.
Så kolla Nettan. Kläderna passade! Den här gången också.

IMG 1592

2 kommentarer