Stående ovationer från Polstjärnans grundare

Fick ett så fint mail, som jag måste dela med mig av:

”Hej Hillevi,
Jag var så besviken på mig själv efter ditt anförande på SPES i förra veckan. Ryggmärgsreflexen så åt mig att ställa mig upp och ge dig stående ovationer – jag blev så inspirerad av ditt framförande. Nu får du dem här istället.
Har du tid skulle jag gärna ses över en fika bara för att det skulle vara så inspirerande. Jag är grundare av en stiftelse som heter Polstjärna och som stödjer eldsjälar som engagerar sig i unga för att motverka utanförskap.
Kommer förhoppningsvis att göra något med SPES ungdomsdel inom kort. Titta gärna in på www.polstjarna.se
Mvh Kalle”

Självklart ska vi fika, Kalle. Och bygga bra nätverk rakt ut i evigheten, för att försöka se till att varenda unge får en chans till en bra start. Och alla ni bloggläsare, kan gå in på Polstjärnans hemsida och se hur ni kan hjälpa till. För alla kan göra något. Alltid. Och alla behövs.