Brevet till mig själv, i Kattis & co

Det här kan vara det vackraste jag någonsin har skrivit. Ett brev till mig själv när jag var sju år – och alla andra sjuåringar som lever med föräldrar som inte mår så bra. ”Dina föräldrar är trasiga själar som inte kan lagas. Trots att du försöker så mycket ditt barnajag förmår.”
Det är ett brev tillbaka i tiden och handlar om vackra ögon, inre skattkistor och änglar. För visst finns de.
Köp gärna Kattis & co, julinumret och läs, alla ni som känner en liten sjuåring som skulle behöva få höra hur himla fin och underbar hon egentligen är. För detta viktiga krönikebrev är jag ovanligt stolt över.

2 kommentarer

Vill krama den vilsna sjuåringen och den vuxna du Hillevi. Mjukt och länge. Du imponerar mig ofta.
Så vill jag krama mig. Att det ska vara så skrämmande att tycka om sig själv. Märkligt.