Världens klurigaste 8-åring!

Det är knappt att man fattar det. Men han är åtta år i dag. Min solskenspojke, min blomsterkung, min förstfödde. Han som alldeles nyss var en bebis. Han som höll på att födas i taxin. Och kom ut två minuter efter att vi kom in på BB i Södertälje. Älskade barn. Älskade kloka, fina, omtänksamma, känsliga, kärleksfulla, kluriga, roliga Specielliot.
Jag är så himla glad och stolt över att just jag har fått bli hans mamma.
Och Gudfar Bosse ringde och grattade och sa att just i dag så går Vaktparaden i Eksjö ett extra varv för Elliot.
Så nu berättar Elliot det för alla på skolan.
Man ska aldrig kolla en bra story.

6 kommentarer

grattis Gulliott 🙂 tänk att jag fick äran att lära känna din mamma då du låg i hennes mage o så fick jag juh träffa dig då du o min Felix var nyfödda *myz* önskar dig en härlig dag!
kramar o kärlek

Älskade, underbara ungar!

Grattis till Elliott – grattis till hans mamma och pappa som också firar idag. Det är inte EN som föds, utan TRE – det föds ett barn, en mamma och en pappa. Hoppas ni fick parader i andra städer 😉

Så rätt. Tänk, de där första skälvande veckorna, månaderna, när jag inte hade en susning över hur jag skulle göra. Vilket ansvar, ett litet barn! Det är lätt att glömma. Och jag är så tacksam över allt de har lärt mig, mina tre mirakel, och allt jag fortfarande lär mig varje dag, ibland lite motvilligt – men dock. De är mina största läromästare. Tacksam, tacksam, tacksam.
Och tack Mia, för styrkestenen. Den håller jag i handen ganska ofta. Kram.