Är det okej att din barnvakt är berusad?

Dagens krönika i Metro. Om några frågor jag har funderat på mycket den senaste tiden.
Läs hela krönikan här, och kommentera gärna.

3 kommentarer

Roligt det där med luddet. Jag blev en gång grundligt utskälld i tvättstugan, jag hade inte tagit bort luddet som samlats i ett fack i torktumlaren. Orsaken att jag inte gjort det var okunskap, torktumlaren var alldeles ny bekantskap för mig (detta hände för många många år sedan). Jag försökte förklara och be om ursäkt men det bet inte på kärringen ifråga. Ett par dgr efter denna utskällning för ludd i torktumlaren gick ”utskällarens” dotter förbi mitt köksfönster, hon var höggravid och rökte en cigarett, snacka om att sila mygg och svälja kameler.

Hej!

Jag håller med dig i precis ALLT du skriver!!! Ffa; ”Varför tycker många att det är acceptabelt att dricka, bara man sköter jobbet? Varför är det själva måttstocken på att man inte dricker för mycket? Om man inte sköter sin familj, då? Eller sina relationer? Eller sina barn? Eller sig själv och sin egen hälsa? Är inte det till och med viktigare än jobbet?” Jag tycker att relationerna är det viktigaste, nära och kära…vi är våra relationer och utan dem, vad är vi då och spelar det då någon roll om vi arbetar???

Ha en God Vit Jul, det ska jag!

Ps: jag länkar till dig och följer din blogg, du är BRA!