Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Pija Lindenbaum om konsten att vara människa – Hillevi Wahl

Pija Lindenbaum om konsten att vara människa

Jag älskar Pija Lindenbaum. Och det gör även mina kluriga, finurliga, tänkande barn. Femåringens favorit är När Åkes mamma glömde bort, som handlar om en vanlig stressig morgon när Åkes mamma plötsligt har förvandlats till en drake och vad tokigt allting blir då.

Sjuåringens favorit är Lill-Zlatan och morbror raring. Om en morbror som har en pojkvän och kommer hem från jordens alla hörn med roliga grejer, som en glasburk med en död orm. Vem har inte alltid önskat sig en sån?! Och den där pojkvännen, förresten, vem tror han att han är?
Stora mänskliga dilemman på en jordnära och ändå sockersöt nivå.