På torsdag kör jag dubbelt upp i Örebro!

På torsdag blir det dubbelt upp på föredragsfronten i Örebro.
Först en föreläsning för ”proffsen” – om att växa upp i en missbruksfamilj och vad det får för konsekvenser.

Sedan en föreläsning för allmänheten, på Stadsbiblioteket i Örebro, kl 18.00:

”Hillevi Wahl, journalist och författare föreläser om föräldraskap med ingångar till alkoholmissbruk, ätstörningar och ensamhet med utgångspunkt från sina böcker Kärleksbarnet och Hungerflickan. Under kvällen presenteras även IOGT-NTOs Juniorförbunds rapport om stöd till barn som växer upp med missbrukande föräldrar. Sputnik, berättar om vilket stöd som finns i Örebro för barn som växer upp med missbruk.
Samarrangemang: IOGT-NTO Gänget, Sputnik, Stadsbiblioteket, NBV samt Blå Bandet.
Plats: Hjalmar Bergman-salen”