Malin W: ”Men hörni föräldrar!”

Malin Wollin skriver roligt om all samlad höstlovsföräldraångest.

”Barnen har ROLIGT!
Du måste ju jobba. Höstlov förresten, vad är det för hittepå?
Jag pratade med en pappa i går som är i 40-årsåldern, han hade inget höstlov men hans mamma hade potatislov. Alltså; förr i tiden; Potatislov för att hjälpa föräldrarna dra upp knölar ur jorden. På åttiotalet; Tillbaka med potatislovet, omdöpt till höstlov för att curla ungar som ändå snart får ett långt jullov som beror på att Jesus föddes vilket 99 procent av befolkningen skiter i. Lov och lov och lov. ”

Hear, hear.

Jag tänker så här: Vi är hemma så mycket med sjuka barn ändå – och jädrans vad vi myser med dem.
Men ja, vi måste få jobba. Också. Någon gång. Så tack, Malin. Det där behövde jag också få läsa.
Tack, tack, tack!