Lite läsgodis: Mina krönikor i Allas!

Återigen en liten extra bonus till mina bloggläsare.
Jag vill ju att alla mina texter ska finnas på nätet, så alla kan läsa och fundera och kommentera. Ja, ni vet ju.
Och då och då sätter jag mig ner och publicerar mina krönikor här, under vinjetten Krönikor i Allas.
Vill ni läsa flera är det bara att klicka på tidningsikonen för Allas i högerspalten i bloggen.
Om ni vill slippa vänta på att jag får tid över och tummen loss, så går det dessutom alldeles utmärkt att prenumerera på Allas Veckotidning där jag är krönikör varannan vecka och däremellan gör intressanta intervjuer med människor jag är nyfiken på.

Har ni några frågor som ni vill att jag ska svara på i tidningen eller på bloggen, så kan ni göra det som en kommentar här, eller genom att klicka på knappen Kontakta mig.