I Sallys mysiga kök

Det känns alltid att komma hem en aning att komma in i Sallys kök. Sally är en gammal bästis från första klass, en fullkomligt fantastisk underbart rolig människa som har räddat livet och förståndet på mig många gånger. Och som vanligt skrattade vi oss halvt fördärvade i timmar. Det var bara totala skrattanfall och ”jag-tror-jag-kissar-på-mig!” i 24 timmar. Från det att hon hämtade mig på Sturup tills jag åkte hem igen.
Hysteriskt roligt.

Håkan och Sally. Jag var kär i Håkan någon gång på lågstadiet, för att han var så himla rolig. Och snäll. Men han gjorde slut. Då satte jag mig på en piskställning och sjöng Lasse Berghagens gamla slagdänga ”Det är slut, det är slut, det är över nuuuu” för honom.
Hahahahaha!
Bara en sån grej.

Janet är Sallys granne och för åtta år sedan hade vi ett mindre ”kvinnokollektiv” i huset. Helt jäkla underbart. Vi tassade upp och ner till varandra och drack te och vin och pratade och garvade oss igenom kvällar och dagar.
Andrey är Sallys underbare store son, som gav oss fullkomligt ovärderliga tips om hur vi ska klara våra blivande tonåringar igenom just tonåren med allt vad det innebär av superier och farligheter.
Jag insåg än en gång hur otroligt klok och smart Sally har varit genom hela sitt föräldraskap.
Det är bara att ta rygg på henne.

Chokladen – Victoria ser helt anorektisk ut på den retuscherade bilden, snacka om dubbla budskap i en liten ask. Men chokladen var god.

3 kommentarer

Jag håller med, tänkte också på det. Hon ser ut som Sylvia som ung. Undra om de retusherat bilden med flit, helt galet med tanke på att de har helt olika kroppstyp. Annars har hon väl bantat ner sig nu då. Mia

Hon ser smal ut men absolut inte anorektiskt. Anoretiska tjejer ser gamla och helt livströtta ut, har sett ett par tjejer som verkligen hade diagnosen anorexi och där fanns inte ett leende när dom, håret hängde helt livlöst och deras ögon såg ut att tillhöra en 100-åring. Trist

Nej, Anna-Mi, där tror jag att du har fel. Man behöver inte se livstrött ut för att man har anorexi. Men jag vill också förtydliga att jag inte tror att Victoria har ätstörningar nu, bara att jag tycker att det är tråkigt att de känner sig tvingade att retuschera henne supersmal på en chokladkartong. Hon är väl fin precis som hon är.