Kom till Baby och Barnmässan i helgen!

BabyBarn-logojpg.png

På fredag kommer jag att åka ner till till Göteborg för att medverka i ett lunchseminarium på Baby & Barnmässan.
Baby & Barn-mässan fyller fem år, så det blir lite extra klang och jubel.

Jag kommer att finnas på plats kl 14-15 i Vardagsrummet:

”KL 14.00-15.00 Syskontid. Vad betyder det att ha syskon? Vad betyder det att inte ha syskon? Hur hanterar man syskon och hur är det att gå från ett barn till två och kanske också till tre? Kan man räcka till för alla? Räcker kärleken? Högaktuella författaren och journalisten Hillevi Wahl som själv har flera barn berättar om hur hon hanterar syskonskapet hos sina barn och hur det är att vara förälder. ”

Kom gärna och lyssna och fråga och passa på att köpa lite signerade böcker!
Jag tar med mig både Hungerflickan och Hjälp, jag ska bli tvåbarnsmamma!