Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Oj, fem sidor i Amelia! – Hillevi Wahl

Oj, fem sidor i Amelia!

I dag såg Gunnar att en intervju med mig har blivit fem sidor i Amelia. Plus ett utdrag ur boken. Vojne, vojne, vojne. Jag hade tänkt ha högläsning på mitt releasemingel, men jag hittar inte många sidor som är barnvänliga. Om man säger så. Så jag måste varna lite för det där utdraget ur boken i Amelia. Spänn fast er med trepunktsbälten, hjälm och knäskydd först, innan ni sätter er med en kopp kaffe och ska läsa. Annars blev det så fint, så fint. Och klokt och bra. Speciellt gillar jag bildtexten när jag håller om Lykke när hon var liten:

”När man bekräftar barnen kan man passa på att klappa lite på sig själv också, säga att man är den finaste mamman i världen”, tipsar trebarnsmamman Hillevi.