Bantning har blivit ett sätt att umgås

Här är dagens krönika i Metro.
Om att det inte finns någon bantningsfri zon längre. Man hamnar utanför gemenskapen om man inte vill prata bantning, dieter och träning.
Läs gärna hela och kommentera.

1 kommentar

Seriöst, jag har 700 vänner på fb. Inte EN ENDA kommenterar det du menar att ALLA gör. Sluta istället vilja tillhöra en gemenskap av puckon och se dig omkring! Är det så himla hemskt att hamna utanför ett gäng tråkiga miffon som lever kring kallorier?! My god!
Varken på fb eller i verkliga livet tjatas det om sånt kring mig. Snackas det mat är det för att dela en mumsig choklad recept eller för att nån har magproblem. Det finns ju SÅÅÅÅÅÅ mycket annat att snacka om!!!!
Själv försökte jag tillhöra föräldragruppen… men gav upp. Hade ingen lust att tillhöra en gemenskap som snackade blöjor, recept och tapeter på den kvinnliga sidan och fotboll, storlek på nya platt-tvn och bilar på den manliga… var jävligt nöjd med att stirras på som knäppot. Det betyder ju att jag INTE ÄR SOM DE!!! Tjohooo!!!!! Så mina 700 vänner snackar inte om bantning. Och det finns säkert 700 omkring dig med.
Gud va tråkigt du måste ha det!!!
Seriöst, jag har aldrig skickat ett inlägg förut, men ditt liv gav mig rysningar. Hoppas du får det roligare i framtiden!
Lycka till!