Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
”Ska hon dela ut böcker hela natten?” – Hillevi Wahl

”Ska hon dela ut böcker hela natten?”

I dag ska jag som sagt åka iväg på en miniturné i Östergötland.
Första anhalt är IOGT i Vadstena, klockan 19.
Kom gärna och få ert ex av mina gratisböcker!

Elliots frågor kring vad det är jag gör egentligen blir allt roligare. Han vet ju att jag skriver böcker och att jag åker ut och pratar om dem ibland.
Men i morse frågade han Gunnar varför jag måste vara borta hela kvällen. (Jag hade sagt att jag skulle komma hem mitt i natten, men att jag skulle vara hemma igen när de vaknade.)
”Pappa, varför ska mamma vara borta ända tills vi sover?”
”Mamma ska prata med människor som tycker om hennes böcker och så ska hon dela ut lite böcker också.”
Han var tyst en stund.
”Men ska hon dela ut böcker hela natten!?”
Han såg bestört ut. Man kan riktigt se framför sig hur han ser mig dela ut böcker timme efter timme till tusentals människor, tills jag stupar på stället.
Gunnar fick förklara att jag skulle åka tåg också – och att det tog några timmar. Då pustade Elliot ut. Men Movitz blev å andra sidan jättearg. Han vill att jag ska vara hemma. Sådeså.
Men så där är det.
Man är älskad eller önskad lite överallt. En ganska skön känsla. Och ungarna kommer att överleva några timmar utan mig. Det är jag ganska övertygad om.

5 kommentarer

Hinner du gå på kondis? Det ligger ett väldans mysigt mitt på gågatan. ” Gamla konditoriet”. Lovar, du blir inte besviken! I övrigt är Vadstena en mysig liten ort, flanera!!

Underbara familjen!!!
Vad intressant det låter med din turné, du kommer att inspirera, för sån är du!
Kram

Läser på det där twitter tycker du inte du sätter osv. Men alltså, vad är det för fel i att vilja ha en bra arbetsmiljö, rimliga arbetstider. Det vill säkert journalister själv ha, hon som frågade alltså. Det är politeikerna som sätter kollegorna klistret, dessa politiker som ständigt höjer sina egna löner.

Du är så duktig! Din blogg är verkligen bra! Har läst runt här en bar stund nu och fastnade ordentligt=) Jag bloggar mest om´inredning/mat/mode/design o sånt. Om man inte klarar av possitiv anda och inspiration ska man undvika den, hehe..

Ha det super! Kram Erica