Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Vem är min look alike? – Hillevi Wahl

Vem är min look alike?

ZZ27E1124B.jpg

För en tid sedan fick jag ett mail från en god vän och kollega, Andreas Ekström. Han hade suttit och tittat på Fem myror och tyckte sig ha sett mig där, som liten. Han undrade om det var jag som var tjejen i filmen.
Inte helt osannolikt, eftersom Fem myror är inspelad i Malmötrakten på 70-talet.
I dag fick jag plötsligt bilder på flickan:

”Hej!
Minns du att jag för länge sen sa att det är en liten tjej i ”Fem myror” som är med och läser siffer- och bokstavsramsor som är så otroligt lik dig? NU kom jag äntligen loss med att fixa bild! Så om inte det här är en mini-Hillevi, så hade du väl ändå en dubbelgångare i Malmötrakten på sjuttiotalet…? Beklagar den usla bildkvaliteten, men datorn tillåter inte skärmavbildning när dvd-spelaren är i gång, så jag fick plåta med min vanliga kamera.
/A.”

Svar: Nej, det är inte jag. Tänderna stämmer inte (sa rättsläkaren). Men det är synnerligen likt – och ännu mer likt min son Elliot.
Men jag undrar lite vem min dubbelgångare på 70-talet är. Är det någon av mina bloggläsare som vet?

ZZ632370E6.jpg