”De vabbar när de inte orkar gå till jobbet”

Fashinhaggan håller med mig. I alla fall delvis:

”Jag vet många som håller med henne, men tyvärr vet jag många i min egen ålder som inte heller vet vad jobba är. Dom vabbar när dom inte orkar gå till jobbet, eller när dom inte känner för att ta semester, fast visst, jag håller också med Hillevi, det är alltför många unga som inte fattar vad det vill säga: att ta i.”
/…/

”Jag vet flera unga som är hur driftiga som helst, men sen vet jag andra där föräldrarna följer med dom till arbetsförmedlingen för att skriva in dom, undrar om mamma ska följa med och jobba åt dom också? Nej lär era ungar att ta i, följ inte med dom överallt, dom måste lära sig vissa saker själv, som att gå till banken och till arbetsförmedlingen, kan man inte det när man är nitton år, då är det jävlar i mig på tiden att man lär sig.”