Uppgradera Fluortanten!

På tisdag är det flourtantens dag. Officiellt. Och det är klart att denna kulttant ska firas!
Men borde hon inte uppgraderas till Alkogeltanten?
I dessa tider.

1 kommentar

jag tipsar om att googla om Flour,
eller ja. Sodium Flouride som den
giftiga substansen heter, giftigare en BLY, 85 gonger giftigare and vanligt flouride. anvendes som bekempnings medel eftersom det dodar allt i sin veg igentligen. VANLIGAST anvendnings omrode er som ROTTGIFT.
HAR ALDRIG bevisats ha en positiv effect po tender i en oberoende studie.. 2 gram flouride en dodlig dos. en tandkrems tub e dodlig dos for barn. Det er inte TANTEN jag e redd for det er skiten som hon vill stoppa i mig!!!! Hur kommer det sig att aftonbladet skriver om tant jeveln och inte om substansen?
UPP TILL KAMP!!!! GOOGLA FLOURIDE!