Dagens facebook-mail

”Jag vet inte varför… men jag har inte träffat på dig förut.
Men jag satt här och googlade på ”jag-minns-inte-ens-vad-längre” och hittade en krönika du skrivit i Metro om fettskräcken i vårt samhälle och jag började störtböla.
Jag, en ”för stor” liten kvinna, som ALLTID har så fruktansvärt dåligt samvete för den delen av mig som alla som möter mig ser först, kände mig otroligt tröstad av att få höra en röst som inte förfasar sig över alla feta äckliga människor utan som tar oss i försvar.
Jag brukar inte säga sådant här första gången jag kommer i kontakt med någon, men Hillevi, Jag Älskar Dig och dina ord.
Tack för att du finns och för att du gör dina ord synliga för andra.
/Gocka”

Svar: Tack själv, fina du. Har du läst min bok ”Tjocka tanten rockar fett”? Jag skickar gärna ett signerat ex. För jag har ju också viktpendlat hela mitt liv. Stor kram!