Galna gatan – galet skön bok

Vi har fått ett gäng Läsa-själv-böcker från Raben & Sjögren. ”Läsa själv”-serien innerbär att det är korta kapitel, stor stil och många bilder. Men man behöver inte kunna läsa själv. Mamma och pappa läser så gärna så, speciellt när de är så här roliga.
Galna gatan av Sören Olsson och Anders Jacobsson handlar om en gata där det bor tokiga människor från hela världen. Fast ett hus står tomt, (de som bodde där har visst flyttat till himlen, fast det tror inte Alva på – det skulle blåsa alldeles för mycket på nätterna och då får blir man förkyld och får ont i öronen på två dagar) och nu ska någon ny familj flytta in.
”Hoppas det blir någon kul”, tänker Alva.

1 kommentar

Jag vet! Gav de två första till min dotter förra sommaren, och jag sträckläste dem när hon var färdig…superhärliga!!