Dagens finaste fan-mail

Kolla vilket fint mail jag fick i dag:

”Känns larvigt, att skriva ”fan”mail. Men det kan inte hjälpas. Jag vill bara säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycket. Läser rätt blandade bloggar. Din bidrar med det mysiga, fina, familjära, kärleksfulla och villkorslösa jag inte vill få nog av. Lämnar den alltid småleende och varm inombords. Har konstigt nog inte läst någon av dina böcker ännu. Ska beställa till hängmattan.

Undrar ofta varför du har så få kommentarer till dina inlägg. Jag ska genast lämna en tanke för varje gång du lyser upp min (i och för sig redan ljusa) tillvaro. Tack för inblicken i ditt liv. Du har superfina roliga barn och en skön make! Härligt med så mycket lykka 😉

Stor kram till dig. (Känns larvigt det med men vet inte annars hur jag ska förmedla till dig att jag tycker om dig. För den du lämnar ut här på din blogg.)

hälsningar F.”

Svar: Tack snälla du! Det är väl inte larvigt att skriva och berätta hur mycket man uppskattar någon. Det gör jag ofta. Och det blir alltid underbart uppskattat, hur kända och hyllade människorna än är. Vi är alldeles för dåliga på att ge beröm i det här landet ”där ingen ska tro att den är något”.
Tack igen och stor kram.
Hillevi

2 kommentarer

Nej, inte är det larvigt alls. Du har rätt. Tanken var dock att det känns mer ärligt och roligt att säga något öga mot öga, eller ”på riktigt” per telefon. Dock fanns inget annat alternativ just idag, än att just maila 🙂 Men ser jag dig på stan lovar jag att komma fram. Och ge dig en kram, som tack!

Åh, vad fint skrivet, Frida! Det du gjorde var väldigt generöst och modigt. Tänker man något snällt eller gott om någon är det faktiskt snålt att hålla inne med det. Så försöker jag tänka. Så nu tänkte jag, den där Frida borde ha en eloge för att hon mejlar Hillevi ett så fint mejl! Och Hillevi, jag gillar din blogg med. Och jag gillar dig! Du har en superhärlig familj. Kram!
.-= Rebecka Edgren Aldén´s last blog ..Jämställdhet och konsumtion =-.