Så peppar du ditt blyga barn!

Nu är vi med i mama, jag och Elliot. (Julinumret, med Pernilla Wahlgren på omslaget, för omväxlings skull.) Det är en artikel om blyga barn. Ni som har följt bloggen vet hur speciell han är, min stora kille.
Linda Skugge och Malin Alfvén ger toppentips på hur man hjälper sina blyga barn inför skolstarten.
Spring och köp!

2 kommentarer

Vad bra. Jag har också en liten blygis hemma och det är så svårt ibland. Hur mycket ska man pusha och hur mycket ska man vänta? Vi är nog mer den väntande typen men det skär i hjärtat när han missar en del roligt. Han fyller fem nu i sommar och sista månaderna har han tagit stora steg. Sovit hos sin kusin själv, åkt berg och dalbana på barnens del på Liseberg.

Ska läsa detta med spänning.

Härligt ändå att barnen vi får är alldeles egna, underbara och perfekta!
Var själv en blygis, medan sonen är av den supersociala sorten, som pratar med alla och är nyfiken på allt. Så pass att det faktiskt är lite läskigt, för alla är ju inte snälla och trevliga tillbaka… Ibland måste vi stoppa honom eftersom han går på så starkt, och då känner jag mig lite elak, för det är ju inget fel på honom. Jag vill ju att han ska få fortsätta vara den han är. Ackja…

AnnaAs senaste blogginlägg…Hmmm…