Elliots nya loppisfynd: En fullt fungerade bandspelare för 1 krona.

Här sitter Elliot. Han har varit på loppis igen. Han är värsta loppisproffset. Han hittade en fullt fungerande walkman för 1 krona. Inklusive fyra hörlurar – eller ”örluron” som han kallar det. Så nu kan han sälja tre av dem dyrt till sin mamma och pappa när vi inte hittar våra.
Han köpte ett självlysande skelett också. I full skala, det vill säga typ en och åttio långt. För en krona.
Och en rejäl basketkorg i järn. För tjugo spänn.
Men bäst av allt är bandspelaren som han har lekt med dygnet runt sedan i fredags. Han leker att han intervjuar människor och spelar in radioprogram.
”Hej, vad heter du? Har du några barn? Hur gammal är din farbror? Tycker du att det har varit en bra dag i dag? Vad sa du? En gång till, vi får ta om det där. Jag glömde trycka på knappen. Så. Vad sa du nu?”