I dag är det en överraskande bra dag!

Jag har varit på inskrivning hos Viktväktarna igen. Bara en sån sak. VV har blivit lite av mitt AA. Jag behöver gå dit ibland för att avprogrammera mig från alla dåliga vanor. Som glass och socker och hundra ostmackor på kvällarna. Och alltid när jag går dit känner jag mig så himla duktig.
Efteråt skuttar jag iväg med hoppsansteg.
Och på hemvägen tittade jag in på Indiska för att se ”om de hade något”.
Det hade de! Jag kom ut med färglada kläder för 1800 spänn!
Så mycket tror jag inte jag har unnat mig sedan… gudvetnär.
Jag känner mig fin i dag.
Fin och på gång.
Och mitt i äggmackorna ringde en gammal bekant till pappa som hade så mycket roligt – och lite sorgligt – att berätta om hur det var förr, för länge sedan, när jag var barn, så att jag blev alldeles tagen.
I dag är en överraskningarnas dag. Jag gillar överraskningar.