Födelsedagskillen

Elliot firade 6-årsdagen i dag, med alla kompisar på dagis. Kung för en dag. På riktigt. Vi hade bokat in oss på ”Lekplatsen” i Bromma. Mot alla våra principer, egentligen. Men när man är sex år får man bestämma. Och eftersom vi hade bokat in oss klockan 11, så var det bara vi där. Underbart!
Elliot fick en ny cykel. Med backspegel och fyra tutor! Och med den cyklade han omkring senare på kvällen, iförd en alldeles riktig brandhjälm från en äkta brandmanshjälte. Den ville han sova i på kvällen också.
”Pappa, jag tycker att det har varit en väldigt bra födelsedag i dag”, sa han.
Det tyckte vi också. Vi har världens finaste sexåring. Rent objektivt sett.

1 kommentar

😀
Det gick ju bra! Såklart!
Då kan du släppa lite av kalas-ångesten nu?

Nu har jag läst din blogg ganska länge och slänger mig på alla krönikor av dig jag ser…dags att läsa någon av dina böcker också! Tyvärr missade jag rean, men bibblan finns ju också.