Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Loppisen omsatte 44 000! – Hillevi Wahl

Loppisen omsatte 44 000!

Jag sa ju att våran barnloppis i S:t Görans kyrka var stans bästa. I år slog den alla rekord. Vi hade en omsättning på 44 000. Det var nytt vårrekord. och ändå kostar alla kläder i princip tio spänn styck. Även märkeskläder. Jag köpte hela pojkarnas sommargarderob plus en ikeakasse full med fina leksaker för en tusenlapp.
Och lite fina kläder till Lykke. Inte för att hon behöver. Utan för att jag inte kan låta bli. Hon klär väldigt bra i puffärm, har jag sagt det?
Och där flög den feministen ut genom fönstret.
Haha.
Eller?
Jag har fortfarande inte vågat sätta på henne en tjejig hårklämma i luggen. Trots att luggen hänger in i ögonen. Det känns som ett övergrepp. För jag vill ju inte att hon ska känna sig inträngd i en söthetsfålla. Men jag vill inte klippa av håret heller. För hennes lockar är så fina.
Stön.
Det är svårt det där med könsroller.

3 kommentarer

Men det är väl bara att passa på med puff å sånt medans du får välja kläder för det kommer du med största sannorlikhet inte att få sen. Min nioåring växte ifrån princesstadiet fortare än man kunde ana och hon i hennes garderob ingår icket klänning, kjol, puff, volang, spets och puttinutt i största allmänhet.
Det sitter väl inte i kläderna?

När min tjej blev så långhårig att hon inte såg längre – så lät hon ändå inte bli små söta hårspännen och snoddar – utan drog helt sonika bort dem ur håret.
Då satte jag upp det med en påsklämma. (krokodilklämmodell, typ) Inte alls sött alltså – men särdeles praktiskt.
Men jag håller med – det är inte lätt det där med könsroller =)
//Anna

Jag har samma erfarenhet som Sweety här ovan. Bara frossa i allt det gulliga så länge du får! Ljuvligt när ungen bara lyser av förtjusning över rosa, volanger, lila … och så PANG en dag är det helkört. Då är det svart och jeans och glöm allt det där andra… men då har du i alla fall bilderna, och minnena, kvar!