Mörkt för kungen

Man kan prenumerera på nyheter från kungahuset. Det gör jag:

”Kungliga Slottet släcks ned under Earth hour
Med anledning av Världsnaturfonden WWF:s globala klimatmanifestation, Earth hour, släcks fasadbelysningen ned på Kungliga Slottet, Drottningholms slott, Gripsholms slott och Rosendals slott på lördag den 28 mars klockan 20.30–21.30. På Kungliga Slottet släcks även yttre samt inre borggården. Samtliga officiella rum släcks också ned.

Av säkerhetsskäl släcks däremot inte Kungliga Djurgårdens gatubelysning ned.”

Det var väl fint av kungen. Undrar om han tittar på Robinson i smyg.

2 kommentarer

Jag undrade lite över det där också, varför bara det officiella? Har det med apanaget att göra eller håller de hemligt om de släcker i sina ”riktiga” rum? Men då borde man ju kunna lura ut var kungen sitter och smygtittar på Robinson i en smygbelysning? Där det är tänt? Hmmm….