Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Trångsynt? – Hillevi Wahl

Trångsynt?

Femåringen och treåringen hittar en fotboll längst in under sängen.
”Mamma, jag kan krypa in och hämta!”, säger femåringen.
”Är det inte för trångt?”
Han funderar en stund.
”Men om jag tar av mig glasögonen då?”

1 kommentar

Hej.

Vad snygg sidan är. Fina fina barn har du. Tänk vad de förgyller vår vardag.

Jag och min stora kille, Erik 5 år, har engagerat oss i detta. I julas gjorde vi ett paket och skickade till Hoppets stjärna.Nu packar vi ett morsdagspaket. Såhimla roligt att göra med barnen. Det blir så konkret. Det var så kul att se hur han packade och fixade med maten till barnen som inte kan ”handla på ica maxi”. Där är det förstås alla får mat i hans värld.

Kolla gärna länken.

Kram Kajsa