Linda tror inte på äktenskapet

Linda Skugge har en fantastisk debattartikel – om sin egen skilsmässa(!) – på Newsmill.
Jag har legat och tänkt på den hela natten.
Den är ett skolexempel på hur man gör slut snyggt.
Linda skriver att hon har insett att äktenskapet är en kvinnofälla. Men att hon tror på kärlek och sex och särboskap.
Jag tror också på kärleken. Och jag tror framför allt på Linda.
Hon är en fantastisk förebild för sina döttrar och tusentals unga tjejer.

4 kommentarer

Jag undrar på vilket sätt Linda Skugge är en förebild för kvinnor? Hur tänker du? Och hur kan äktenskapet vara en kvinnofälla där kvinnan inte kan vara självförsörjande? En kvinna kan ju vara hur självförsörjade som helst trots att hon är gift. Enligt vad Linda hävdat så har hon inte bara varit självförsörjande, hon har även försörjt hela familjen, även fd mannen.

Linda har för mkt förakt för svaghet för att jag ska tycka att hon är ngn större förebild, vad gäller Amelia så sa hon när hon och maken återförendas efter att hon varit otrogen att nu hade hon och maken det mkt bättre efter otroheten, var tydligen inte så i längden, svek kan aldrig göra ngt bättre. Det där med återföreningar håller sällan.

Hej!
Här kan du få läsa ett manligt perspektiv på att vara trött på relation och familjeliv men ändå gå vidare.
Det är ett kapitel och således en ganska lång text för en bloggpost, men ändå.
Hälsningar från Nils Pettersson
http://zoulmedia.wordpress.com

Linda en förebild för kvinnor? Jag upplever inte att hon har en aning om hur ”vanliga” kvinnor lever som inte har hög lön och flexibelt jobb. Ni Media mödrar lever i en annan värld. Hm! Vadå lämnat maken han lämnade henne för länge sen…