Det händer aldrig…

Gunilla Bergenstens recept för att klara 40-årskrisen är att skala av tillvaron. Sälj eller hyr ut huset och sälj bilen – och annat du egentligen inte behöver – och få mycket mer tid och möjlighet att göra det du drömmer om.
Hon och hennes man gjorde det.
De hyrde ut huset i Göteborgsförorten Eklanda och stack till San Francisco med barnen.
Superskribenten Markus Wilhelmsson har intervjuat henne i senaste numret av Tara (en jävla bra tidning, för övrigt). Och Gunilla får frågan vad det bästa är med att bo i San Francisco:

”Att barnen lär sig att inte ha några fördomar, att ha ett öppet sinne och inte ha några synpunkter på det som avviker. Max var på en avskedsfest för en pappa i klassen som skulle åka till Mexiko och komma tillbaka som mamma. Sådana grejer hände aldrig i Eklanda.”