Köp glasögonen på nätet!

Lollo kom med veckans bästa tips:

”Du ska köpa glasögon på nätet: kostar en fjärdedel av vad de kostar i butikerna. Jag har 3 par: ett par på jobbet, ett par hemma och ett par i väskan. Och snart ska jag köpa solglasögon med styrka!
hälsningar Lollo”

Svar: Ja, nu ska jag banne mig ringa och försöka stoppa mina dyra tantglasögon. Det känns som om jag blev jättelurad i glasögonaffären. Jag fick aldrig frågan om jag ville ha dyrare glas eller andra extratillägg.
Killen sa bara: ”Nu har jag lagt till att det ska vara bla-bla-bla-bla…” och jag trodde att det varit något som optikerläkaren rekommenderat att jag skulle ha när hon gjorde synundersökningen.
Så när han sa att ”Det kostar 3 500 kronor” kände jag mig som en dumstrut. Som att det vet väl alla att det kostar så mycket att skaffa glasögon i dag.
Men de borde ha sagt att det ingick glas i bågarna. Och gett mig betänketid, när jag var tveksam.

Men tack vare Lollo så har jag googlat och sett att det bara kostar en fjärdedel att köpa glasögon på nätet.

Läs mer här:
Tjäna tusenlappar, skriver Aftonbladet.
Billigaste glasögonen finns på nätet, skriver Ica-kuriren.

3 kommentarer

Om man har rätt typ av synfel, ja! Mitt synfel låg utanför standard, så jag måste alltid köpa dyra hos optikern. Själv tröttnade jag och fixade ögonen med laser. De pengarna är snabbt intjänade när man slipper köpa glasögon!