Hjälp baby Thor att komma hem

Allt fler mammor på nätet skriver om den svenska babyn Thor som kidnappades av sin pappa på alla hjärtans dag. Han är knappt ett år och har aldrig ens varit ifrån sin mamma.
Om det var min bebis…
Man kan knappt fatta ångesten, skräcken.
Gå in på hemsidan och ge ert stöd till mamma Mia. Även vännen Camilla bloggar.

4 kommentarer

Hillevi: Tack för att du skriver om detta!
Annika i Sumpan: Verkligen jättetragiskt, men jag hoppas att Mia slipper bli drabbad av misstro för att det finns andra som beter sig illa. Detta är ingen pengascam, tro mig.
Mvh Elin

Hejsan!
Jag tackar för att du bloggar om mitt försvunna barn. Det kan inte finnas för mycket publicitet i detta fall, för om Andrew har tagit Thor till Taiwan vet man aldrig vem som snubblar på vilken artikel eller blogg, inser att Thor är kidnappar och ringer in ett tips!
Kram, Mia