Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Niklas Svensson om min hygien(!) – Hillevi Wahl

Niklas Svensson om min hygien(!)

2 kommentarer

HAN HAR ANVÄNT APPLIKATIONEN FRIEND FACTS. MAN SVARAR PÅ AUTOGENERERADE FRÅGOR OM AUTOGENERERADE VÄNNER. NIKLAS MENADE NOG INGET JUST TILL DIG. DET OTREVLIGASTE ÄR ATT MAN MÅSTE KLICKA I EN RUTA ”SKICKA INTE TILL VÄNNEN” FÖR ATT DET INTE SKA GÅ UT PUBLIKT. DET FINNS SJUKARE FRÅGOR SOM MAN INTE VILL SVARA PÅ OCH SÅ GÅR DE UT ÄNDÅ. VÄRDELÖS APPLIKATION SOM JAG HOPPAS FÖRSVINNER SNART.
SKULLE TRO ATT NIKLAS HAR FÅTT EN HEL DEL MAIL FRÅN SINA VÄNNER SOM UNDRAR VAD HAN HÅLLER PÅ MED. DET FICK JAG OCH DET VAR INTE ROLIGT ALLS.

HAN HAR ANVÄNT APPLIKATIONEN FRIEND FACTS. MAN SVARAR PÅ AUTOGENERERADE FRÅGOR OM AUTOGENERERADE VÄNNER. NIKLAS MENADE NOG INGET JUST TILL DIG. DET OTREVLIGASTE ÄR ATT MAN MÅSTE KLICKA I EN RUTA ”SKICKA INTE TILL VÄNNEN” FÖR ATT DET INTE SKA GÅ UT PUBLIKT. DET FINNS SJUKARE FRÅGOR SOM MAN INTE VILL SVARA PÅ OCH SÅ GÅR DE UT ÄNDÅ. VÄRDELÖS APPLIKATION SOM JAG HOPPAS FÖRSVINNER SNART.
SKULLE TRO ATT NIKLAS HAR FÅTT EN HEL DEL MAIL FRÅN SINA VÄNNER SOM UNDRAR VAD HAN HÅLLER PÅ MED. DET FICK JAG OCH DET VAR INTE ROLIGT ALLS.