KTH är inte bara för töntar med kortbyxor

Linda Skugge skriver om KTH i dag. Om att det inte längre är ett ställe för töntar med för korta byxor. Eller – det borde i alla fall vara så. Tjejerna borde invadera stället. Allvarligt talat. För det finns så jäkla mycket roligt med teknik. Och man behöver inte bli något avancerat fint eller doktorera. Man kan bara bli intresserad – och starta ett eget företag som hittar på något alldeles nytt och drar in miljoner, haha.
Jag skulle bli sketaglad om Lykke ville söka in där, en gång i framtiden. Om hon är lika intresserad av tekniska prylar och datorer som sina bröder ska det nog inte vara några problem. Tacka Gunnar för det. Han kan förklara allt som om det inte är något konstigt alls. Själv får jag teknikpanik nästan varje dag. Pinsamt nog.
Alla borde ha en Gunnar som sin personliga assistent.

1 kommentar

Visst är det kul med teknikstudier!
Visst är det lätt att få bra HP-prov för att kunna sparka igång studierna.
Visst är det trevligt att ha en rejäl examen!
Men om man inte får ett jobb sedan….?
Vad ska man göra när programmeringstjänster blivit utlokaliserade till Indien eller Ukraina?
Man får väl börja jobba inom media då!
Hanna Da, Duktig flicka.