Ge fem människor en komplimang i dag!

Fina, underbara Emma Hamberg bloggar om det här med att vi ofta glömmer att ge varandra komplimanger i vardagen:

”Ska vi ha en komplimangdag i dag? När vi övar på att ge komplimanger? Fasen man glömmer det där så lätt. Vi kan väl bestämma oss. Att pröva. Att ge minst fem personer vi inte känner alls, eller inte känner så väl en komplimang. Typ, snygg halsduk, eller vad du ser pigg ut eller vad som ehlst. En sån liten grej kan ju få en själv och andra att flyga iväg ett litet tag och sitta på en pinne och kvittra.”

Vilken bra idé!
Ska vi göra det? Om ni inte hinner ut bland folk i dag, så kan ni ju ta i morgon. Eller i övermorgon. Som ett experiment.
Berätta gärna vad som händer.

1 kommentar

Ja, man blir verklgen lycklig av sådant.
Jag har en underbar spärrvakt där jag bor som varje morgon säger saker som: ”God morgon min kära, vart vill du åka idag?” ”Hej min prinsessa, mår du bra idag?”. Jag ler hela vägen till jobbet varje morgon.
Tack för en otroligt härlig blogg och för att du gett mig en av mina bästa läsupplevelser någonsin (Kärleksbarnet)!