Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Finanskris med handen på huvudet – Hillevi Wahl

Finanskris med handen på huvudet

Det här är en rolig sajt. Om man kan behålla sin humor mitt i finanskrisen. För man har ju sett rätt många bilder med desperata män med huvudet i handen just nu…

1 kommentar

Jag är mamma till en son som har lyckan att få gå på ett underbart fritids. När jag kommer och hämtar vid fruktstunden (då det titt som tätt severas en kaka bakad på fritids eller en klump frusen juice med en glasspinne i) sitter barnen och lyssnar när någon av de andra barnen eller personalen i tur och ordning berättar något ur dagen eller livet. Om jag kommer på övriga tider är det alltid några som är ute, några som tränar ett dansnummer och andra som pysslar eller leker. Detta hänger givetvis ihop med lugn, engagerad och närvarande personal samt att de endast är drygt tjugo barn i gruppen. Eken är bäst!