Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Se allvaret! – Hillevi Wahl

Se allvaret!

Strunta i lattesnacket, se allvaret! skrev fina Malin Ullgren i DN härom dagen.

”Enligt en ny rapport från Folkhälsoinstitutet har vart femte barn en förälder som dricker för mycket alkohol. Hundratusentals ungar som får oron och den hemliga sorgen som tysta följeslagare. Undrar om den stora förändringen av svensk alkoholpolitik har kostat de omyndiga något? Kanske? Köerna inom barn- och ungdomspsykiatrin? Men barnsajterna går på som vanligt om matvanor: ”Är det farligt för barn att dricka avkok från morötter, med tanke på nitratet?” (från sajten Alltombarn).”

Malin Ullgren är trött på den mediala lattedebatten kring barn som funnits de senaste åren. Hon tycker att latteältandet börjar bli perverst i förhållande till hur en massa ungar verkligen har det.
Jag kunde inte säga det bättre själv.