And the winner is…

Tack för alla roliga, fina bidrag till tävlingen Mitt bästa sommarminne.
Det är många som varit kandidater till bokpaketet. Men som enväldig domare (tillsammans med min allerstädes närvarande man Gunnar) har jag beslutat att skicka vinnarpriset, ett bokpaket, till…

TADAH!

…singaturen ”En trött men lycklig tvåbarnsmamma”:

”Som flera andra har skrivit är det svårt att välja ut det bästa sommarminnet bland många. Jag har därför valt ut ett som gav mig en tankeställare och lärde mig någonting viktigt om livet. Innan min man och jag hade egna barn brukade vi varje sommar ta med mina syskonbarn på en semesterresa. Ett år var resmålet Gränna och Visingsö.
Allt började bra. Vi anlände till campingen i Gränna och satte upp vårt lilla tält. Därefter tog vi färjan över till Visingsö. Stämningen var förväntansfull. Barnen såg fram PMot att få komma till ön och åka häst.
Under den korta resan mulnade himmelen igen. När vi steg av båten kom regnet. Ett riktigt rejält hällregn. Tillsammans med de andra resenärerna trängdes vi under taket på suvenirbutiken.
Alla hästturerna ställdes in på grund av vädret. Hela himmelen var mörk.
Efter att ha stått en timma under taket tog vi en färja tillbaka, utan att ha sett någonting av ön. När vi kom tillbaka till Gränna gick vi till affären och köpte serietidningar. Sedan kröp vi in i tältet och låg och lyssnade på regnet som smattrade mot tältduken.
Min man och jag såg på varandra och suckade. Så misslyckat allt hade blivit.
Men när vi såg på barnen lyste deras ögon som små solar och 7-åringen utbrast: ”Det här var roligare än jag trodde!!!”
Jag bär med mig detta minne som en påminnelse om att det inte alltid är de stora sakerna som är viktigast. Lyckan finns inte i de längsta eller dyraste resorna eller de häftigaste upplevelserna. Lycka är att bli sedd, älskad och bekräftad. Barn har mycket att lära oss om livet.

Jag vill också passa på att tacka för allt du har delat med dig av under de 5 år som har gått. Jag beundrar din förmåga att se det fina och viktiga i vardagen. Jag hoppas på att få följa ditt liv så här på avstånd i många år till. Varma sommarkramar från en trött, men lycklig 2-barnsmamma.”

Svar: Tack själv! Det är så underbart att dela tillvaron med er bloggläsare. Ibland får man sig riktiga tankeställare. Din berättelse är både rolig och tänkvärd. Skicka din adress till mig: hillevi@hillevi.nu så kommer bokpaketet på posten.
Ha en fortsatt trevlig sommar.