Croneman om pappabluffen

Croneman skriver så sjukt bra om pappor, sin egen, andras – och sig själv – i senaste numret av Fokus. Äntligen en karl som säger som det är.

2 kommentarer

Jo det mesta är bra skrivet, men varför ännu en som skyller på mammorna!? I min vänkrets dominerar de pappor som vägrar ta ut fler dagar än de måste. När de så tar ut sina två månader jobbar de extra och släkten är då barnvakt. Mammorna skäms! Jag har tom hört argumentet ”barnen är för jobbiga jag skulle inte palla” – på allvar.

Jo det mesta är bra skrivet, men varför ännu en som skyller på mammorna!? I min vänkrets dominerar de pappor som vägrar ta ut fler dagar än de måste. När de så tar ut sina två månader jobbar de extra och släkten är då barnvakt. Mammorna skäms! Jag har tom hört argumentet ”barnen är för jobbiga jag skulle inte palla” – på allvar.