Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Puss, puss, sa Madeleine – Hillevi Wahl

Puss, puss, sa Madeleine

Folk man möter på barnvagnspromenaden: Prinsessan Madeleine, hennes pojkvän och två säpovakter.
Jo, i alla fall i kungliga hufvudstaden.
Trottoaren var så smal så smal, där på Östermalm. Men jag reagerade instinktivt med att tycka att jag hade företräda – för att jag hade barnvagn.
Haha. Utvecklingen går framåt.
Så prinsessan och hennes lilla följe fick snällt maka på sig.
Precis när vi passerade varandra sa Madde ”puss, puss”.
Jag tror inte hon har läst mina krönikor i Metro…

1 kommentar

Hon sa puss puss, eh det verkar ju normalt- inte. när jag var nära de kungliga så var det så här…. dag 1 halva stan är avspärrad och jag måste höggravid OCH kissnödig gå världens omväg för att gå till tåget, dag två jag och mitt jobb kör på motorvägen då kommer jordens kortege med kungafamiljen, kungen tittade bort med prinsessan jättehaka aka victoria vinkade.