Tittförbud på barnmorskorna

Visserligen är det en fantastiskt vacker serie, Barnmorskorna. Men kanske inte helt rätt om man snart ska föda barn. Efter ett program sa både jag och min man att näe, vi väntar nog med att titta på de andra avsnitten tills EFTER barnet är fött.
Till och min barnmorska sa att det var klokt.
Lik förbaskat satt jag där och zappade mellan kanalerna i går kväll och häpp! var jag mitt inne i ett utdrivningsskede, och herregud då måste man ju se hur det går!
Och visst var det roligt med den ängsliga mamman som ringde in och trodde att hennes man hade tryckt upp bebisens huvud med sin (jätte?)snopp när de hade samlag. Jag menar, hur lång och stor kan den vara?
Inte lika kul var det med barnet som fastnade och det blev panik och de tvingades ta till defilbrator för att få igång hjärtverksamheten…
Sådant vill man liksom inte veta, ens att det kan hända. Att somliga ungar fastnar.
Så nu har vi infört fjärrkontrollförbud på onsdagar.
Jag får inte ens komma i närheten av fjärkan då.

2 kommentarer Skriv en kommentar