Elliot och draken

Elliot och Movitz fick varsin drake i present när jag kom hem från Alingsås. (39 kronor styck i någon lokal leksaksaffär. Himla bra presenttips!) Och i går efter dagis så sprang Elliot upp och ner i backen med sin drake i en halvtimme. Allt medan kompisarna på dagis ropade ”En gång till! Heja Elliot! En gång till!”
Haha. Han var så himla stolt och söt. Men höll på kollapsa av trötthet efteråt. Stackarn.

1 kommentar

Det är kul att flyga drake,men det blir lite lättare med drakflygningen när,man inte behöver en massa kläder på sig.Det ska bli så underbart när man bara kan stoppa fötterna i ett par sandaler och gå ut.Jag längtar något enormt efter min vårjacka och lite tunnare kläder.Du får nummer 3 rätt årstid,när man kan börja lätta på kläderna.Njut av din sista din som gravid och bara ta det lugnt.Ha en skön helg,vi får hoppas på en massa sol och fint väder.Ana