Det bästa med farmor är…

I går var vi en sväng till farmor i Borås.
Vi åt pizza, lekte på lekplatsen och satt och tittade på Bolibompa under en varm filt. (Varför envisas somliga människor med att ha det så vansinnigt kallt inomhus?)
Dessutom hade farmor en ny liten rufsig hund.
På kvällen frågade jag Elliot om han hade haft det roligt hos farmor. Han nickade.
”Vad var det som var roligast?”
Han gäspade sömnigt. Sedan viskade han:
”Alltihop.”

1 kommentar

Det är roligt när ungarna uppskattar besök hos farmor eller mormor.Vi har svärföräldrarna 100 mil uppåt i landet,det blir inte några spontanbesök utan man måste planera in med semester och lov.Det är väldigt synd,men vårt avlånga land kan man ju inte ändra på.I våras tog vi med svärmor och svärfar till Stockholm för första gången i livet.Dom var imponerade av slottet och skansen(allsång på skansen är favorit)Dom fick åka tunnelbana för första gången i sina liv.Dom tyckte att det var väldigt mycket folk och trångt överallt.Nu till våren ska dom med oss till Göteborg och Ullared,vilket dom heller aldrig har sett.Det ska bli roligt att få visa dom den delen av Sverige.Till sommaren åker vi upp och hälsar på dom i Lappland,dom har också en hund som sonen älskar.Vore det billigt att flyga så skulle det bli mer resande,men att flyga inrikes kostar en hel del.Även att åka tåg så långt kostar.Så vi får hålla kontakt via brev ,telefon och dator tills dom gånger vi ses.Men det är underbart med farmor och farfar även om dom bor långt bort(mormor och morfar finns ej i livet längre)Ha det så bra Ana